Website laten maken in Gennep

Een nieuwe website laten maken, dat doe je niet zomaar even. Het is belangrijk dat je weet voor wie je hem maakt en wat je doelstellingen zijn. Wat voor ontwerp hoort daarbij? En hoe zorgen we dat je bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken?

Mika de Bruijn

Klaar voor een nieuwe website?

Plan direct een gesprek in met Mika

Laat je website voor je werken

Je website kan veel meer zijn dan alleen een visitekaartje! Wij helpen je graag.

Webdesign bureau Blendd helpt jouw bedrijf in Gennep met het maken van een professionele website. Omdat wij jouw website speciaal voor je bedrijf ontwerpen, kunnen we de website volledig afstemmen op jouw branche, doelen en huisstijl. Je website is standaard geoptimaliseerd voor maximaal resultaat. Daarnaast is je website ook in de toekomst gemakkelijk uit te breiden. Je website wordt gebouwd met het veel gebruikte WordPress CMS. Hiermee kan je zelf, zonder enige techische kennis, je website aanpassen.

Makkelijk aanpassen

Website met WordPress CMS

Je website wordt gemaakt in het WordPress CMS omdat dit systeem voor onze klanten in Gennep het makkelijkst is om te gebruiken. Hiermee kan je zelf gemakkelijk aanpassingen doen aan je website. Zo wijzig je makkelijk een tekst, plaats je een afbeelding of maak je een nieuwsbericht. Zelf écht geen tijd of kennis? Dan kunnen wij voor jou de site aanpassen. Daardoor kan jij je volledig focussen op je eigen passie. Technisch onderhoud en support is standaard inbegrepen zodat jij je daar niet druk om hoeft te maken.

Binnen 4 weken live

Zo gaan we te werk

We starten met een kennismakingsgesprek. Daar bespreken we je wensen voor jouw nieuwe website. Hoe gaat de website er uit zien, welke pagina's komen er, en hoe zorgen we er voor dat bezoekers converteren naar klanten? Dat bespreken we allemaal tijdens het kennismakingsgesprek. Na het gesprek beginnnen we zo snel mogelijk met het uitwerken van een ontwerp dat past bij jouw bedrijf. Als je tevreden bent starten we meteen met het bouwen van je website, zodat hij zo snel mogelijk live kan!

Waarom Blendd in Gennep?

Professionele webdesigner in Gennep

Blendd in Gennep heeft 5 jaar webdesign ervaring! Wij weten ondertussen wat wel en wat niet werkt. Daarom kunnen wij een website voor jouw maken die er niet alleen goed uitziet, maar ook resultaat oplevert. Want dat is uiteindelijk waar je een website voor nodig hebt. Door goed na te denken over de vormgeving, en op tactische plekken actieknoppen te gebruiken zorgen we dat jouw klanten je website als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Hierdoor zorg dat bezoekers vertrouwen krijgen in je bedrijf. Wil jij een professionele WordPress website laten maken? Wij maken o.a. websites voor ondernemers in Gennep, Ottersum, Boxmeer, Cuijk en Milsbeek.

Een succesvolle website vraagt om creativiteit, technologie en strategie. Blendd has-it-all.

Design-gedreven

Merken moeten opvallen en zich onderscheiden. Wij gaan verder dan een WordPress thema, en ontwerpen jouw nieuwe website specifiek voor jouw behoeftes.

Resultaatgericht

Een website is meer dan alleen een visitekaartje. Wij ontwikkelen websites gericht op resultaat. Standaard geoptimaliseerd voor Zoekmachines én conversies.

No-nonsense

Geen ingewikkelde design sprints of eindeloos veel meetings. Wij houden het ontwikkeltraject voor jou zo simpel en snel mogelijk. Zo kan je nieuwe website al binnen 4 weken klaar zijn.

Écht voor iedereen

Door onze no-nonsense aanpak en schappelijke prijzen, kan werkelijk iedereen bij ons terecht voor het maken van een prachtige nieuwe bedrijfswebsite.

Ready for take-off?

Een nieuw project? Wij zijn er klaar voor! Jij ook?