#cases

Unieke uitstraling en marketing website voor applicatie Ontrack

Er zijn een heleboel verschillende project management apps op de markt, maar geen enkele heeft alle functies. Hierdoor moeten bedrijven vaak meerdere licenties aanschaffen om hun workflow te optimaliseren, en dat is gewoon zonde. Ontrack heeft alle tools die je nodig hebt om jouw projecten op orde te krijgen. Met een makkelijk te gebruiken webapplicatie met aantrekkelijke prijs en talloze handige functies probeert Ontrack de project management markt te veroveren. Ontrack wordt momenteel nog ontwikkeld en zal in 2021 beschikbaar zijn.

Als kleine startup is het vaak te duur om een digitaal ontwerper aan te nemen, en ook zijn de meeste grote creatieve bureau’s te duur. Ontrack zocht een bedrijf die hun met alle onderdelen van hun marketing strategie kon helpen, om zo kosten te besparen. Uiteindelijk is Ontrack bij Blendd terecht gekomen. Het doel was om op een kosteneffectieve maar professionele manier hun applicatie de markt op te brengen.

Oplossing.

Samen met het team van Ontrack heb ik gezorgd voor een nieuwe visuele identiteit samen met een duidelijke marketing website. Ook heb ik het team geholpen met het opzetten van een duidelijke online marketing strategie, en was ik verantwoordelijk voor het ontwerpen van de daadwerkelijke software. Belangrijk bij de marketing website was dat de bezoekers zich bewust werden van de ware kracht van Ontrack. Uitendelijk zijn we uitgekomen op het eindresultaat zoals je dat hier boven ziet.

Chat openen
Hallo! 👋
Mika hier van Blendd. Waar kan ik je mee helpen?